REFERANSER


Hei,

Jeg har hatt store problemer med mine tær. Har hatt. Smiler bare jeg ser disse to små ordene. Heldigvis kontaktet jeg Klinikk Elin,- jeg skulle ha gjort det for lenge siden. All elendighet med mine tær er nå borte. Ingen inngrodde negler og ingen fotsopp :):). De er profesjonelle og effektive. Og de innehar byens største kunnskap på området.

Hilsen Grete

Hei,

Sålene trenger ikke justeres. Har brukt dem hver dag i en uke og en ny verden er åpnet. Har mindre vondt i skuldrene, ryggen og hodet. Disse løser mange «vondter». Takk for hjelpa.

Mange hilsner Unni

Tilbakemelding fra en meget fornøyd kunde 🙂
I juli fikk jeg laget silikonputer til å støtte opp mine hammertær. Jeg har hatt slike puter før men de jeg fikk hos dere var helt topp! Jeg hadde også problem med at det dannet seg torner i hammertærne mine men etter at jeg fikk dem fjernet ved besøk hos dere og etter at jeg fikk de nye putene har de ikke kommet tilbake. Hammertærne er heller ikke så rød og vond som tidligere så Elin gjorde en veldig bra jobb så jeg kommer garantert tilbake. Det er mange problem med mine føtter men det er lenge siden de har vært så lite vonde som nå. Tusen takk 🙂 Hilsen Vigdis

Hei Elin,
nå begynner det å svinge hos gamle In…. , serru.
Jeg prøvde å legge den originale Eccosålen under den nye, det funka dårlig, ble for trangt her og der. Så kjøpte jeg en flat såle som jeg la under 3D-printen. Med litt justering av lissen funker det ganske bra nå, og jeg er mye mer optimistisk. Går turer rundt omkring på Lerkendal og langer skikkelig ut.

:-)) Oddbjørn

Hei,
Jeg er 72 år og har de siste 5 årene vært plaget med smerter i rygg – hofter og nummenhet/smerter under fotsålene. Har vært til flere utredninger for dette på St.Olav i Trondheim på Nevrologiske avdelinger. Høsten 2017 ble jeg operert i ryggen for Spinal stenose, ble bedre men ikke optimalt og går til årlig kontroll hos nevrolog. Smertene/nummenheten i beina har forverret seg og nevrokirurgen ba om at jeg måtte ta kontakt med ortoped og antok at jeg kunne ha lidelsen Mortons nevrom, da han mente at plagene i føttene ikke kom fra ryggen. Time til ortoped ble rekvirert av fastlege. I mellomtiden snakket jeg med min faste fotterapeut om mine plager, og hun foreslo at jeg burde få tilpasset såler som kunne redusere plagene mine. Undersøkelse ble foretatt og såler bestilt. Etter det ble innkalt på St.Olav til ortoped og han konstanterte ganske raskt at jeg har en lidelse som heter Nevropati og at sålene jeg hadde fått tilpasset var det mest rette jeg kunne ha gjort for å bedre tilstanden og at det var en veldig god løsning.

Jeg har nå tilpasset skoene mine til sålene og prøver å bruke de så ofte som mulig, på tur, på ski og byturer. Sålene er med når nye sko skal kjøpes og når en går opp en skostrørrelse, så blir det plass til både fot og såler. Jeg kjenner at de er gode til føttene mine og i tillegg hjelper de også mot smertene i hoftene og ryggen og jeg er så fornøyd med løsningen som ble foreslått og jeg har fått bedre bevegelighet når jeg er ute og går.

Med vennlig hilsen Greta